marți, 27 noiembrie 2012

Invitatie la Ortodoxie a scris despre Leontina

Suntem în post şi ştim ce-nseamnă postul: nu doar să nu mâncăm de dulce, dar nici din carnea fraţilor noştri să nu ne înfruptăm, să postim, adică şi cu sufletul, fiind buni cu inima, iubitori de oameni, fiindcă, dacă pe omul pe care-l vedem nu-l iubim, nu-L putem iubi pe Dumnezeu, pe Care nu Îl vedem.

Iar dacă vrem ca postul nostru să fie deplin, nu doar a nu face răul să ne străduim, ci să căutăm să facem binele, după puteri. Nu cere Dumnezeu de la noi lucruri peste puterile noastre însă aşteaptă de la noi să fim deschişi la suferinţa aproapelui nostru şi să ajutăm fiecare după măsura darului pe care L-am primit de la El.

Pe Leontina poate că o cunoaşteţi, iar dacă nu, povestea ei o puteţi afla pe larg aici.

Fetiţa suferă de o boală de ochi, retinopatie de gradul V, (dezlipire de retină), cu care a fost diagnosticată în jurul vârstei de şase luni şi din pricina căreia copilăria ei e întunecată la propriu. În prezent, urmează cursurile unei şcoli de nevăzători din Buzău însă ce dar minunat ar fi pentru ea să poată fi vindecată de boala ei şi să poată vedea! Medicii sunt optimişti cu privire la reuşita unei operaţii (ea ar putea fi operată cu succes într-o clinică din America) însă costurile acesteia sunt peste puterile financiare ale părinţilor ei (mai mult de 30.000 de dolari).

Să ne străduim fiecare să ajutăm cum putem şi Bunul Dumnezeu nu va rămâne dator nimănui!

De pe blogul deschis de mama Leontinei, am luat următoarele date:

Titular cont :Calin Ion
Cont BCR Euro :
Ro13RNCB0134041511570004
Cont BCR RON :
Ro40RNCB0134041511570003

Domnul şi Maica Lui să vă răsplătească dragostea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu